DONER KEBAB DAMPLEIN

DONER KEBAB DAMPLEIN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1063 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Doner Kebab damplein. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 20:43 Wij hadden besteld met sambal en knoflook saus maar deze ontbraken bij beide broodjes helaas !!! Daardoor erg droog !
9 mei 2022 om 7:25 Half uur later dan gevraagd maar de warme pizzas en goed van smaak maakt alles goed
8 mei 2022 om 16:21 De pizza was precies optijd en lekker.
6 mei 2022 om 10:46 Heerlijk eten, bezorgingtijd iets langer.
5 mei 2022 om 8:34 snel bezorgd, zoals altijd eigenlijk. paar keer besteld. broodje doner, kapsalon doner allemaal erg goed. deze keer shoarma schotel + extra kaas : salade, friet. kreeg extra saus gratis. 2 pita's zaten standaard erbij. (patat was iets minder)
4 mei 2022 om 20:27 Kapsalon kip en kapsalon kalfsvlees waren heerlijk op smaak en de frites bleef knapperig (dat zie je niet vaak). En ook nog eens keurig op tijd. We gaan deze zeker onthouden!
3 mei 2022 om 10:26 kdacht weer eens proberen..nog steeds vies.De kipnuggets zagen eruit alsof ze by de mcdonalds van de grond geraapt waren, helemaal kapot, en toen in de frituur gedaan zijn. En dat voor 4 euro...de kapsalon was matig... ik bestel hier echt nooit meer.
1 mei 2022 om 21:08 Goede degelijke kapsalons. Knapperige friet i.t.t. andere zaken!
1 mei 2022 om 20:16 Voor het eerst een kapsalon Mila gegeten.. Erg lekker en voor herhaling vatbaar.. het eten werd een paar minuten na de afgesproken tijd bezorgd en was lekker warm..
1 mei 2022 om 20:00 Wederom top, lekker en snel
28 apr 2022 om 23:13 Super goed eten!!
28 apr 2022 om 12:43 Volgens de app zou ik m'n bestelling na 50 min. Bezorgd krijgen , na een uur heb ik gebeld met de vraag waar m'n bestelling bleef, kreeg ik een smoes over lekken en dat de bezorging vertraging had, ik moest dus zelf contact opnemen. Eten was wel goed