DONER KEBAB DAMPLEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1523 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Doner Kebab Damplein. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 20:59 Volle portie heerlijke smaak. Verse salade en snel bezorgd
5 jun 2024 om 19:53 Goed gewend ,altijd zelfde bestelling ,maar deze keer was de kip stug ,flauw niet eetbaar .
2 jun 2024 om 0:15 erg lekker
30 mei 2024 om 18:58 Top! Snel, vers en lekker!
28 mei 2024 om 22:47 Het eten was erg lekker en de bezorger was heel en snel en vriendelijk ik raad doner kebab damplein erg aan en ik ga het zeker opnieuw bestellen
26 mei 2024 om 22:37 Het eten kon niet lekkerder het was echt de beste kip die ik in dordrecht gegeten heb. Top kwaliteit
26 mei 2024 om 19:43 De bestelling was weer veel te laat en de patat van de kapsalon was niet gaar van binnen. Dit was de vorige keer ook.
26 mei 2024 om 0:33 Het is heel snel bezorgd, precies op tijd dat de app aangaf. Alleen is mijn drinken vergeten.
25 mei 2024 om 16:09 Verse spullen goede deeg,vriendelijke bezorger en genoeg snel
22 mei 2024 om 10:46 Ik had besteld voor een uur later kwam precies optijd was super lekker eten lekker vers en een goeie smaak!
20 mei 2024 om 19:34 Eten goed duurde alleen te lang
20 mei 2024 om 12:08 Niet de kwaliteit die ik van hun bekend ben. Teveel om op te noemen wat er niet goed was aan de maaltijden. De wachttijd zou 35 min zijn, dit werd uiteindelijk 60+ min. Jammer, want normaal tevreden over het eten.